Over ons.

Payse voor al je HR zaken.

PAYSE staat voor Payroll Services, maar betekent ook: de snelheid van bewegen met de juiste efficiëntie. We geloven in een wereld waarin kennis geen grenzen kent voor onze klanten. PAYSE is een transparante, persoonlijke en deskundige HR-partner waarbij eenvoud en vertrouwen centraal staan.

MISSIE

PAYSE zet ondernemers in hun kracht door het personeelsbeleid over te nemen. Ze voorzien een sterk staaltje HR-management waardoor ondernemers in staat zijn zich bezig te houden met wat zij het liefst doen: ondernemen.

Visie

Zorgeloos werkgeverschap voor iedereen.

Altijd ONTZORGEN.

Het allerbelangrijkste voor PAYSE is dat werkgevers en werknemers zorgeloos kunnen werken.

Altijd persoonlijk.

Bij PAYSE draait alles om persoonlijk contact. De klanten en medewerkers moeten zich gehoord voelen en zich kunnen binden aan het merk van PAYSE.

Altijd DESKUNDIG.

PAYSE vindt het belangrijk dat ze gezien worden als een deskundige partner op het gebied van HR-management. Klanten en medewerkers weten PAYSE te vinden voor informatie en advies.

Altijd TRANSPARANT.

Bij PAYSE draait hun dienstenverlening om transparantie. Er zijn regels en wetten, maar PAYSE vindt de beste manier om hier zo passend mogelijk mee om te gaan voor hun opdrachtgevers.

Payroll & HR

Met Payroll van PAYSE regelen wij jouw personeelszaken, waardoor jij je volledig kan focussen op ondernemen.

Wij regelen alle administratieve en juridische werkgeverstaken en jij blijft de werkgever die de werknemers aanstuurt.

WERKGEVERSCHAP VOOR EXPATS.

Buitenlandse medewerkers naar Nederland halen, is nog nooit zo makkelijk geweest.

Als erkend referent en met onze ervaring kunnen wij de kennismigrant efficiënt & zorgeloos naar Nederland halen.

Waaruit kent Payse haar oorsprong.

PAYSE kent haar oorsprong vanuit Cervo Payroll dat in januari 2016 het levenslicht zag. Per november 2022 is de naam Cervo Payroll veranderd naar PAYSEPAYSE dankt haar naam onder andere aan Payroll Services, maar betekent ook: de snelheid van bewegen met de juiste efficiëntie. Net zoals voorheen Cervo Payroll, is PAYSE nog steeds onderdeel van de Cervo Holding. Hiermee waarborgt PAYSE een constante backoffice met jarenlange ervaring, grote inkoopkanalen en meerdere kantoren in binnen en buitenland.

Wie zitten er achter Payse.

Marco Kaarsmaker en Wouter Jacobs zijn de eigenaren en oprichters van PAYSE. Marco is ooit begonnen als intercedent bij Randstad Uitzendbureau. Door de jaren heen heeft hij zich binnen Randstad Uitzendbureau ontwikkeld en heeft hij meerdere facetten van het uitzendvak onder zijn hoede gehad. Vervolgens in hij overgestapt naar Randstad Payroll Solutions. Hier heeft hij jarenlang keyaccounts zoals Unilever, Rijksoverheid en Philips beheerd.

Wouter zijn achtergrond ligt in de internationale zakelijke wereld. Hij heeft jarenlang als Internationaal Operationeel Manager gewerkt bij verschillende schoenfabrikanten over de hele wereld. Zijn rol lag hier vooral in het ontwikkelen van schoencollecties, het reorganiseren van productiefaciliteiten en het aansturen van verschillende productieteams. Hierdoor is hij bekend met de omgang van mensen van allerlei nationaliteiten en heeft hij een gigantisch internationaal netwerk opgebouwd.

Beide heren hebben in januari 2016 de krachten gebundeld met de start van hun onderneming in de HR dienstverlening. Met professionaliteit en transparantie als kernwaarde stellen zij de belangen van klant en medewerker voorop. Ontzorgen zien zij echt als tweede natuur!  

"Het allerbelangrijkst vinden wij dat werkgevers en werknemers zorgeloos kunnen werken."

Payse - Elementz
Als ondernemer ideaal om ondersteuning te hebben van een professionele HR specialist. Kennis van zaken, altijd bereikbaar en snel schakelen.
Tim van Twillert
Elementz - Exclusive Health Club
Payse - Van de Ven Fashion
Wij als Van de Ven fashion werken al lange tijd zeer tevreden met Payroll van Payse.
Sergio Verbeke
Van de Ven Fashion
Payse - B11
Dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van payroll. Ik ben bij Payse uitgekomen omdat dit mij de ideale partner leek voor zowel mijn bedrijf als voor mijn medewerkers. Daarnaast is geen een vraag te gek voor Marco & Wouter.
Bram van Roosmalen
B11 Event Group
Payse - Elementz
Als ondernemer ideaal om ondersteuning te hebben van een professionele HR specialist. Kennis van zaken, altijd bereikbaar en snel schakelen.
Tim van Twillert
Elementz - Exclusive Health Club
Payse - Van de Ven Fashion
Wij als Van de Ven fashion werken al lange tijd zeer tevreden met Payroll van PAYSE.
Sergio Verbeke
Van de Ven Fashion
Payse - B11
Dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van payroll. Ik ben bij PAYSE uitgekomen omdat dit mij de ideale partner leek voor zowel mijn bedrijf als voor mijn medewerkers. Daarnaast is geen een vraag te gek voor Marco & Wouter.
Bram van Roosmalen
B11 Event Group
Payse - Van der Valk
Wanneer wij personeel inlenen dan hechten wij er grote waarde aan dat administratief gezien alles voor dit personeel goed geregeld is. Bij PAYSE kun je hier van op aan. En afspraak is afspraak!
Kortom, een uitstekende partner om mee samen te werken.
Bob Wagner
HR Manager
Hotel schiphol A4
Neem vrijblijvend contact op.

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel accountmanager Wouter op 033 303 7720.

Name(Vereist)

Neem vrijblijvend contact op.

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel accountmanager Wouter op 033 303 7720.

Name(Vereist)

Zij gingen je voor.