Recruitment buiten europa?

Binnen de Europese Unie zijn er veel werkgevers op zoek naar specifieke kennis die in eigen land niet direct voorhanden is. 

Daarbij kan Payse helpen met recruitment buiten Europa.

Recruitment buiten europa?

Bent u een ondernemer die zich vooral wilt richten op het ondernemen? Of wilt u zich geen zorgen maken over de kosten van een zieke medewerker bij arbeidsongeschiktheid?

De kracht van recruitment buiten Europa

Veel werkgevers binnen de Europese Unie zijn op zoek naar personeel met specifieke kennis of kwaliteiten. Deze werknemers zijn niet altijd direct beschikbaar binnen de EU, waardoor (vooral mkb) bedrijven te maken krijgen met logistieke uitdagingen en tekorten op de werkvloer. Dit leidt vaak tot een verlaagde omzet, een inefficiënte werkomgeving en veel te hoge salarissen.

Payse is een recruitment agency die bedrijven helpt met recruitment buiten Europa. Binnen no-time helpen wij bedrijven om geschikte werknemers binnen te halen uit andere continenten. Met wereldwijde connecties kunnen wij ieder bedrijf zo goed mogelijk ondersteunen in hun vraag naar werknemers. Dit betreft zowel simpele arbeidskrachten als kennismigranten.

Geen vraag is te gek. Snel, efficiënt en tegen een redelijk bedrag.

De kracht van recruitment buiten Europa

Veel werkgevers binnen de Europese Unie zijn op zoek naar personeel met specifieke kennis of kwaliteiten. Deze werknemers zijn niet altijd direct beschikbaar binnen de EU, waardoor (vooral mkb) bedrijven te maken krijgen met logistieke uitdagingen en tekorten op de werkvloer. Dit leidt vaak tot een verlaagde omzet, een inefficiënte werkomgeving en veel te hoge salarissen.

Payse is een recruitment agency die bedrijven helpt met recruitment buiten Europa. Binnen no-time helpen wij bedrijven om geschikte werknemers binnen te halen uit andere continenten. Met wereldwijde connecties kunnen wij ieder bedrijf zo goed mogelijk ondersteunen in hun vraag naar werknemers. Dit betreft zowel simpele arbeidskrachten als kennismigranten.

Payse is de no nonsense oplossing voor kennis tekort in europa.

Regelt Payse het papierwerk?

Payse regelt alle administratie omtrent recruitment en payrolls. Wij verifiëren tevens diploma’s en ervaring van kennismigranten om een zo soepel mogelijke ervaring te bieden voor zowel het bedrijf als de betreffende werknemers. Heeft het bedrijf geen HR-afdeling? Geen zorgen! Payse functioneert tevens als een HR-afdeling voor werknemers die via ons bij jou aan het werk gaan. Tevens kun jij altijd bij ons terecht voor vragen, opmerkingen of wensen.

Het werven van werknemers via een wervingsbureau

Werknemers zijn een essentieel onderdeel van ieder bedrijf. Naarmate bedrijven groeien, zal er een toenemende vraag zijn naar geschikt personeel. Het werven van dit personeel is binnen Europa niet altijd even makkelijk – je loopt al snel tegen tekorten en hoge salarissen aan. Daarbij is het wervingsproces lang niet zo eenvoudig. Vooral mkb-bedrijven lopen tegen wervingsproblemen aan. Mkb-bedrijven hebben vaak beperkte bedrijfsmiddelen, te weinig tijd en een laag budget om geschikt personeel te vinden. Het wervingsproces is zeer geld- en tijdrovend, zonder enige zekerheid dat je aan het eind de juiste werknemers in dienst hebt. Er komen veel onnodige risico’s bij kijken. Het is daarnaast ook lastig om de concurreren met grotere bedrijven die meer bekendheid en middelen tot hun beschikking hebben. Al deze uitdagingen worden effectief aangepakt door recruitment buiten Europa. Naamsbekendheid draagt buiten Europa niet meer mee, waardoor grotere bedrijven niet langer een streepje voor hebben. 

Bij Payse hebben we jarenlange ervaring van recruitment buiten Europa. Wij hebben een gestroomlijnd proces om zo efficiënt mogelijk en binnen no-time geschikt personeel te vinden. Daarnaast is het fijn om als bedrijf je te kunnen focussen op het ondernemerschap en jouw tijd te besteden aan het verbeteren van de bedrijfsprestaties. Zo blijf jij ondernemen, en zorgen wij voor de recruitmentbehoeftes.

Payse-39

Waarom is recruitment buiten Europa slim?

Recruitment binnen Europa kan door bovengenoemde redenen lastig liggen en een geld- en tijdrovend proces met zich meebrengen. Recruitment buiten Europa brengt in tegenstelling juist talloze voordelen met zich:

Een grotere kandidatenpool

Vergroot de kans om kandidaten te vinden met de juiste vaardigheden door wereldwijd te zoeken tussen miljoenen potentiële werknemers. Zit jouw bedrijf in een sector met te weinig gekwalificeerd personeel in Europa? Dan is dit de ideale oplossing om tekorten te voorkomen. Daarnaast is het creëren van een diverse werkplek een geweldige manier om een fijne werkplek, een betere reputatie en professioneel merk op te bouwen. 

Lagere kosten

Het aannemen van personeel buiten Europa kan leiden tot lagere salarissen en voordelige arbeidsvoorwaarden. Als er binnen Europa tekorten op de arbeidsmarkt zijn, stijgt het salaris van geschikte kandidaten automatisch. Maar door recruitment buiten Europa verlaag je effectief de kosten terwijl je wel de juiste werknemers vindt. Meer omzet, minder kosten en dus een hogere winstmarge.

EfficiEnt en passend

Door wereldwijd aanbod is het wervingsproces buiten Europa zeer efficiënt. Daarbij ben je altijd verzekerd van geschikt personeel. Heb je op korte termijn een HTML-specialist nodig? Geen probleem, er is altijd wel iemand te vinden. Op lange termijn een financieel analist nodig? Geregeld.

Hogere kwaliteit en een beter merk

Werknemers buiten Europa bieden een uniek perspectief op de producten of diensten die uw bedrijf verkoopt. Met hun inzicht kunnen ze helpen innoveren om de concurrentiepositie van uw bedrijf te verbeteren en mee te denken over complexe problemen op hun werkgebied.

Waar zit jouw hulpstuk?

IT-Consultant

Het optimaliseren van IT-infrastructuur, processen en strategieën.

Software engineer

Het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van softwaretoepassingen.

Marketing professional

Het ontwikkelen en implementeren van strategieën voor alle marketinguitingen.

Export manager

Het ontwikkelen, implementeren en beheren van internationale verkoopstrategieën.

Netwerk Engineer

Het ontwerpen, implementeren en beheren van computernetwerken.

Overig

Op zoek naar een medewerker voor een andere functie? Wij helpen je graag!

Wat wij doen.

Recruitment en payroll

Jij plaatst bij ons een zoekopdracht voor het werven van kennis binnen jouw organisatie. Payse stelt samen met jullie een functieprofiel op waarna onze zoektocht begint. 

Als we na de solicitaties een geschikte kanidaat hebben gevonden, regelen wij al het papierwerk en faciliteren we de payroll. Binnen no-time start jullie nieuwe medewerker.

recruitment fee

Jij plaatst bij ons een zoekopdracht voor het werven van kennis binnen jouw organisatie. Payse stelt samen met jullie een functieprofiel op waarna onze zoektocht begint.

Als we na de solicitaties een geschikte kanidaat hebben gevonden betaal jij ons voor de zoekopdracht. Daarna dragen we jullie nieuwe medewerker over en regelen jullie het papierwerk en de verloning.

Waarom recruitment door Payse?

Payse ondersteunt honderden bedrijven in het recruitmentproces buiten Europa. Door wereldwijde connecties is geen vraag te gek. Met onze expertise kunnen wij ons moeiteloos inleven in jouw bedrijfssituatie en zoeken we samen naar de meest geschikte oplossing voor zowel de korte als lange termijn. Wij houden marktveranderingen scherp in de gaten en spelen in op de flexibele behoeftes van bedrijven.  

Bij Payse ben je verzekerd van:

  • Een gestroomlijnd wervingsproces
  • Controle van diploma’s en/of ervaring van personeel
  • Wereldwijd het beste aanbod van personeel
  • Lage wervingskosten
  • De meest efficiënte en effectieve manier om geschikte kandidaten te vinden
  • Transparante communicatie
 

Payse hecht veel waarde aan transparantie. In een vrijblijvend gesprek stellen we van tevoren een prijsindicatie op zodat jij te allen tijde weet waar je aan toe bent. Wij nemen een uitgebreid kijkje naar jouw bedrijf en vinden werknemers die perfect aansluiten op het imago en merk van het bedrijf.

Zij gingen je voor.

Neem vrijblijvend contact op.

Binnen één werkdag heb je reactie van ons. Toch liever direct contact? Bel accountmanager Wouter op 033 303 7720.

Name(Vereist)

Frequently Asked Questions

Recruitment buiten Europa is het werven van personeel buiten Europa voor bedrijven die zich binnen Europa bevinden. Dit kan inhouden dat bedrijven internationaal op zoek gaan naar geschikte kandidaten voor openstaande vacatures.

Een bedrijf kan ervoor kiezen om buiten Europa te werven omdat er in Europa niet genoeg geschikte kandidaten beschikbaar zijn voor bepaalde functies. Ook kan het zijn dat bedrijven op zoek zijn naar specifieke kennis die binnen Europa niet direct voorhanden is.

De voordelen van recruitment buiten Europa zijn onder andere dat bedrijven een groter netwerk hebben om geschikt personeel te vinden. Daarnaast kan het inhuren van internationaal personeel leiden tot een grotere diversiteit binnen het bedrijf. Ook kan het salarisniveau van buitenlandse werknemers lager liggen dan dat van Europese werknemers, waardoor bedrijven kosten kunnen besparen.

Bij recruitment buiten Europa is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de wet- en regelgeving in de betreffende regio. Bedrijven moeten het immigratieproces van de werknemers goed regelen en ervoor zorgen dat alles juridisch in orde is. Daarnaast moet de administratie rondom het salaris en de belastingen van de werknemers goed worden geregeld.

Risico’s van recruitment buiten Europa zijn onder andere dat er culturele verschillen kunnen zijn tussen de werknemers en het bedrijf, en dat er problemen kunnen ontstaan rondom immigratie en visums. Het is belangrijk dat bedrijven deze risico’s van tevoren goed in kaart brengen.

Sectoren die het meest gebruik maken van recruitment buiten Europa zijn de IT-sector, technische sector en zorgsector. Dit komt omdat er in deze sectoren vaak een tekort is aan geschikte kandidaten binnen Europa.